Blogi

Omat kirjoitukseni ja videoni blogissa minulle tärkeistä asioista, joita parantaisin Uudellamaalla ja asuinkaupungissani Espoossa. Ota mukava asento ja tutustu sisältöön!

Nuorten pahoinvointi on lisääntynyt jo ennen pandemian alkamista. Pahoinvointi on lisääntynyt koko 2000 luvun mutta pandemian aika on kärjistänyt ongelmaa. Pandemia-aika on kestänyt pitkään ja ongelmat ovat kärjistyneet ja hoitoa ei ole saatavilla niin paljon kuin mitä tarvetta on. Hoitovelka kasvaa koko ajan. Sosiaalisten kontaktien puute,...

Näitä tapauksia tuntuu tulevan koko ajan ja näen, että ollaksemme sivistysvaltio ja hyvinvointivaltio, meidän on korjattava tämä epäkohta. Tähän on yksinkertaisesti tultuva muutos.
Kaupungin tulee huolehtia ettei se omalla toiminnallaan ole nostamassa veneilyn kustannuksia vaan että kaikilla tulee olla mahdollisuus harrastukseen tulotasosta riippumatta.

Kolme poikaa

05.03.2021
Miten voi olla, että edelleen saamme tietoa lasten tai nuorten väkivaltaisista kuolemista jopa täällä hyvinvointivaltioksi kutsumassamme Suomessa? Vastuu on meidän aikuisten: millaiset olosuhteet luomme lapsillemme ja nuorillemme.
Yksityinen palveluntuottaja sote-alalla on syntynyt vain ja ainoastaan tarpeeseen. Sinä päivänä kun sitä ei enää tarvita, se katoaa kartalta.
Miten kunta voi arvioida mm. palvelusetelit realistiselle hintatasolle, jos se ei pysty laskemaan omaakaan hintaansa? Otetaan siis yrittäjät mukaan kehittämään yrityksiin liittyviä systeemejä, kuten palveluseteleitä.